04 april

Musikhögskolan!
Kl 17:15 - en specialtitt och några särskilda lyss f i den makalösa skapelsen för skapande musik: särskilt för Arosbröder

09 april

Mingel på Scala!
Vi ses i teaterns studio kl 18:30. (Kanske tar en bit i restaurangen först.) Några förmånsglas, lite musik, mycket snack under några timmar.

11 maj

Lustresa och Vårfest!
Följ med på Årets Lustresa till Årets Vårfest! Arosbröderna reser med eget veterantåg från Stockholm, via södra sidan av Mälaren, till Västerås! En första klassens upplevelse. Du är välkommen ombord på klassiska järnvägsvagnar från 40–talet. Tag plats i en förstaklasskupé med djupa, sköna öronlappsfåtöljer från gamla tider, med skjutdörrar som förr drogs isär av frågvisa konduktörer. Eller glid ner i en lyxig, plyschklädd fåtölj i någon av de eleganta och spatiösa förstaklass-salongerna. Gott om plats för långa ben och livliga samtal. Tåget lämnar perrongen, vi är på väg och snart serveras nybryggt kaffe och en kaneldoftande bulle vid din plats. Resglädjen ökar, landskapet skiftar, vänner och gamla kompisar rör sig mellan kupéer och vagnar. Morsning i Södertälje, hej i Mariefred och tjenare i Strängnäs. Du bjuds på ett glas festligt bubbel, och det är dags för en tvårätters lunch. I restaurangvagnarna serveras varm mat på riktigt porslin, med tunga bestick på vita dukar. Genom fönstret: omväxlande blommande vårgrönska, en och annan röd stuga och glittrande, blått vatten. Ett liten öl till förrätten? Eller ett glas vin till varmrätten? Några skratt med kamraterna i barvagnen? På vägen underhållning och överraskningar. Vi passerar Eskilstuna, Kvicksund och kära gamla Dingtuna innan vi är framme på Västerås C, kl 14.20. Gott om tid att ställa om till årsmöte och sälla sig till det vänliga sorlet på Stadt och Den Stora Vårmiddagen. Tåget går från Stockholm C den 11 maj klockan 09:55. Du är väl med? Fingra inte på nödbromsen! Anmäl Dig nu! Antalet platser: starkt begränsat! Priset: starkt subventionerat! Snabbt beslut lönar sig. Före den 15 februari: 490:- (medlemspris) för förstaklassbiljett, förmiddagskaffe, ett glas bubbel, tvårätters lunch inklusive kaffe. Gäster betalar 700:-. Efter den 15 februari: 550:-, respektive 750:- Du vet hur det är (som till båtresan i våras): först anmälda får plats. Tryck på knappen nu! Skicka ett mejl med Ditt namn till info@arosiensis.se. Skriv "Tåg" i ämnesraden. Därefter får Du besked om hur Du betalar och annat. Tag plats! Stäng dörrar och grindar! Mycket välkommen! Sören Hedström, ordförande och tillförordnad stins. Arrangemanget görs i samarbete med SKÅJ, Stockholms Kultursällskap för Ånga och Järnväg.